Contacte

En aquesta pàgina trobaràs la manera de posar-te en contacte amb mi i/o subscriure’t al blog gratuïtament.

Per subscriure’t només has d’omplir el formulari que veus a la dreta. Si vols posar-te en contacte amb mi omple el següent formulari.

Gràcies per llegir el meu blog!

Comparteix

7 thoughts on “Contacte

 1. Bon dia actualemt realitzo el màster d’educació inclusiva, e meu treba de fi de màster estableix unes relacions entre les emocions i es contes.
  M’agradaria fer una proposta didàcta de les emocions envers als contes com una manera inclusiva de educació.
  Què et sembla ? Moltes gràcies

  • Hola Aina,

   Jo aquest any estic fent el màster en Innovació en Didàctiques Específiques a la universitat de Vic. També fas el màster a Vic?

   Em sembla molt interessant la proposta didàctica que planteges. Ja veus que hi ha molts contes útils per treballar les emocions. Els contes són una eina molt útil i poc explotada.

   Si et puc ajudar en alguna cosa fes-m’ho saber!!

   Seguim en contacte 😉

   • Bon dia, som dues alumnes de 2n de Batxillerat del institut Cal Gravat de Manresa. Estem realitzant el treball de recerca i ens agradaria enviar-te una enquesta per correu electronic perqué la puguis contestar amb la teva opinió. Si pot ser, ens podries enviar el teu correu per aqui? Moltes gràcies!

 2. Bona tarda,

  Em dic Judit i sóc estudiant del Grau d’Educació Social de la UAB. Aquest últim any estic realitzant el Treball de Fi de Grau, i l’he volgut orientar cap a temes del TEA. M’agradaria realitzar un estudi sobre el nou enfocament que s’està duent a terme a les escoles basat en el “Treball per projectes” o Learning by doing. A partir d’aquí, m’agradaria estudiar les necessitats que tenen els alumnes amb autisme dins de l’aula en escoles ordinàries, i veure com es podrien treballar aquestes necessitats (amb estratègies, eines o activitats) en escoles que utilitzin el treball per projectes, i posteriorment, fer una guia per a professors on hi hagi tota aquesta informació.

  Estaria molt agraida que hem puguessis proporcionar informació relacionada amb aquests aspectes. En el cas de poder fer una entrevista, estaria encantada.

  Moltes gràcies per l’atenció!

  Cordialment,

 3. Benvolguda Nati:
  Segueixo el teu blog, admiro la teva feina i m’encanta tot el vas enviant així doncs, moltes gràcies!!

  Estic convençuda dels canvis necessaris a l’escola i després de trenta anys treballant no perdo l’esperança 🙂 ,bé , si et sóc sincera, hi ha dies que si :).

  A la meva escola treballem amb llibre de text i seguint, en general, una metodología clàssica.

  Personalment m’agrada el treball per projectes, vaig estar molts anys al parvulari i allí podíem anar fent alguna cosa.

  Actualment estic de tutora de quart de primària. El curs passat vaig fer el projecte reglamentari (el que marca el departament ) i en vaig quedar força satisfeta.
  A banda d’això el curs passat vàrem iniciar l’Aula oberta , on , els alumnes de 4t i 5è que volien podien desenvolupar els seus projectes (fora d’horari lectiu, de més a més), jo n’era la responsable.

  Aquest any segueixo amb l’Aula Oberta.
  A medi natural, amb els de quart m’he proposat (aprofitant que aquest any els llibres són reutilitzats) enfocar l’àrea treballant d’una manera “diferent”

  En la fase de recerca d’informació em trobo amb alguns problemes:
  1- L’accés a internet els obre un ventall moooolt gran.
  2-La selecció els resulta complicada.
  3-Tenen tendència a buscar molt, guardar, imprimir…però llegir poc 🙁
  4- Estan més per la forma que pel fons, tendència a fer presentacions preocupant-se més pel color de les lletres que pel que escriuen.

  També trobo grans dificultats en el treball en equip. No en sabem els adults …com ensenyar-ne?

  Tot això em produeix inseguretat ,la sensació de no avançar, de no assolir d’objectius i una insatisfacció-frustració que no m’agrada.

  M’agradaria saber què en penses, com podria millorar la situació, em resisteixo a llençar la tovallola!!

  Moltes gràcies!

  Rosa

  • Hola Rosa,

   Moltes gràcies per les teves amables paraules, te les agraeixo molt!!

   La filosofia del treball per projectes comporta el treball d’una serie de valors per mi fonamentals: respecte, treball en equip, saber esperar, saber escoltar i dialogar, ser autònoms, ser crítics, ser actius… El problema és que si els infants no han pujant amb aquesta metodologia de treball veuràs que al principi costa. Però no et desanimis, és normal. Cada vegada veuràs que aniran millorant tots aquests aspectes fins a poder gaudir plenament treballant per projectes.

   En la recerca d’informació estan acostumats a copiar de wikipedia o d’internet sense sentit. En el projecte han de veure clar que no els interessa copiar la informació si no saber la informació que és important i necessiten pel projecte. Per tant no els demanis al principi en obert que busquin informació sinó concreteu molt el que necessiteu buscar abans de navegar per internet. Aprendre a no perdre’ns entre l’allau d’informació que hi ha a internet és molt important ja que vivim en la societat de la comunicació i la informació i han d’aprendre a discriminar la informació verídica de la que no ho és, entendre tot el que llegeixen, saber buscar informació…

   Penso que aquestes preocupacions que tens les tenim molts mestres i una bona manera de solucionar-ho considero que és parlant amb els propis alumnes comentant-los tots aquests aspectes que poden millorar.

   Aprendre a treballar per projectes necessita un aprenentatge, tant pels docents com pels infants, és un canvi educatiu important i hi hem d’anar entrant mica a mica.

   Si et puc ajudar en alguna cosa més posa’t en contacte amb mi. Estic segura que aviat començaràs a notar els fruits del teu esforç.

   Molts ànims en el final del trimestre 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *