Contes imprescindibles per treballar les emocions II

Aquest article és la segona part d’un altre que vaig publicar fa uns mesos titulat 35 contes imprescindibles per treballar les emocions.

Hi trobaràs 40 contes que he descobert posteriorment o que m’han recomanat. Espero que et siguin molt útils per treballar les emocions i els sentiments amb els infants. Moltes gràcies a tots/es aquells/es que m’heu fet arribar recomanacions.

Trobaràs contes en català i en castellà per treballar amb els infants de diferents edats.

 

El buit. Anna Llenas. Barbara Fiore

La Júlia té un gran forat i no li agrada gens. Per això, tracta d’omplir-lo i tapar-lo de moltes maneres diferents per tal que desaparegui. Ho aconseguirà? La vida és plena de trobades. I també de pèrdues. De vegades aquestes pèrdues són insignificants, com perdre un llapis o un paper. Però n’hi ha d’altres que poden ser importants, com perdre un projecte, la salut o una persona estimada. El buit és un llibre que ens parla de la resiliència, o la capacitat de sobreposar-se a l’adversitat i trobar-hi un sentit.

buit

Los Colores De Pomelo. Ramona Badescu (Autor), Benjamin Chaud (Ilustrador)  Ed. kokinos

Al món, i més encara a l’hort on viu el petit elefant Pomelo, les coses no són blanques o negres. Ni tan sols és el mateix el blanc de l’hivern que el de la llet. I menys el vermell d’una promesa que el de la ira. Aranja serà feliç descobrint cada matís de la divertida paleta de colors. En aquest nou llibre d’Aranja, els nens que ja coneixien els colors, s’adonaran de la infinitat de tons diferents que pot tenir cada un d’ells, segons l’objecte o el sentiment al qual estigui associat. Al mateix temps riuran veient a Aranja disfressat de iaia color violeta o interpretant a La Guineu quan el negre és negre.

51Mk-6crRPL._SX475_BO1,204,203,200_

Quina emoció! La Berta se’n va de colònies. Júlia Prunés Massaguer (Autor), Bernadette Cuxart (Ilustrador) Omniabooks; Edición.

Un conte per identificar i aprendre a regular emocions com l’eufòria, l’ansietat, la por, l’enyorança… que van sorgint en motiu d’unes colònies. En el conte hi surten més de 50 noms d’emocions i es plantegen alguns recursos per a regular-les.

emocio

Així és el meu cor Jo Witek (Autor), Christine Roussey (Ilustrador) Bruixola; Edición

Un àlbum d’homenatge a les emocions i els sentiments dels infants, perquè els reconeguin en totes les seves formes i tots els seus colors: alegria, tristesa, calma, disgust, por…: «El meu cor és com una caseta. A dins hi passen moltes coses… i estan totes barrejades! Hi ha rialles sorolloses i dies amb pluja, disgustos enormes i ganes de saltar a peu coix. Avui obriré la porta del meu cor i et convidaré a passar».

 baixa (8)

 Diario de las emociones. Autora i il·lustradora Anna Llenas. Editorial Paidós.
Es tracta d’un llibre en blanc i negre on el lector ha de posar el color i expressar, gràcies a ell, l’emoció o estat d’ànim que tingui en aquell moment. És un conte interactiu, ideal per treballar les emocions en el paper. Tant per adults com per adolescents i preadolescents. Els exercicis o propostes estan basades en les 5 emocions bàsiques com les de “El Monstre de Colors” però en aquest cas per a què puguis treballar-les.

51cSorDu2NL._SX335_BO1,204,203,200_

Emocionari. Rafael R. Valcarcel, Cristina Nuñez Pereira. Palabras Aladas. 

L’Emocionari ofereix una oportunitat integradora a l’ésser humà, des de la seva primera infantesa, perquè l’ajuda a conèixer les seves emocions i a dialogar sobre els seus sentiments. Descobrir, identificar i diferenciar les emocions mitjançant aquest Emocionari és una forma d’educar els més petits perquè sentin sense temor, perquè es descobreixin a si mateixos i perquè acabin convertint-se en adults autoconscients amb habilitat sensitiva per afrontar els reptes de la vida.

Com em sento a l’escola. Col·lecció creixo feliç. Varis autors. Estrella Polar

Feliços, enfadats, nerviosos, orgullosos, il·lusionats, tristos, gelosos, sols… A l’escola conviuen tot un món de sentiments. Aquest llibre ajuda a identificar-los i a parlar-ne.

Les ceres de colors van dir prou.  Drew Daywalt (Autor), Oliver Jeffers (Ilustrador). Andana Editorial.

Aquest conte és una invitació a la creativitat, a mirar el món d’una manera diferent, més enllà de la gama de colors que ens brinda la natura. Ha esclatat la revolució a la capsa de ceres d’en Duncan. La vermella es queixa d’explotació laboral; la blanca creu que li fan el buit; la negra pateix una crisi d’identitat; i les ceres groga i taronja han signat una pau armada, enfrontades per quin és el color del Sol. Així no hi ha manera! En Duncan vol pintar allò que li agrada però també vol que les seves ceres de colors estiguin contentes.

51KEBZJ2wzL._SY498_BO1,204,203,200_

Laberint de l’anima. Anna Llenas. Editorial fanbooks

Un deliciós recorregut per les emocions de l’ésser humà, una obra descriptiva i poètica al mateix temps, que ens ajuda a reflexionar, identificar i fins i tot gestionar el nostre món interior, el nostre laberint. Un camí tan complex com apassionant. Difícil de preveure, però on l’aventura, l’emoció i la imaginació estan del tot assegurades.

La Berta i les ulleres de visió empàtica. Júlia Prunés Massaguer. Omniabooks; Edición.

Un conte sobre empatia i assertivitat. Un bon matí, la Berta es troba una capseta amb les ulleres de visió empàtica al portal de casa seva. A la capsa hi diu que “qui se les posi hi veurà amb empatia”. L’ajuden a entendre com se sent en Pau, un amic de la classe i també al Quisso, el seu gosset. L’ajuden a resoldre un conflicte amb la seva mare, amb qui parla del desordre de la seva habitació amb assertivitat. Tota la família i els amics de la Berta, utilitzaran aquestes ulleres fins que, un dia, s’adonen que han après a veure-hi amb empatia sense dur-les posades…

61MFQuNFR6L._SX258_BO1,204,203,200_QL70_FMwebp_

L’art d’emocionar-te. Rafael R. Valcarcel, Cristina Nuñez Pereira. Nube De Tinta

Aquest llibre ens convida a explorar les emocions que basteixen la nostra vida perquè, si bé tots nosaltres les experimentem constantment, no tots som conscients dels diversos matisos que les acompanyen. I conèixer-los és un art, un art que ens fa tenir una vida més harmònica, més plena.

Que m’escoltes, Berta? Júlia Prunés Massaguer. Omniabooks; Edición.

Aquest és un conte sobre escolta activa en el que la Berta va vivint situacions on els altres no se senten prou escoltats, com quan interromp al Pau, que la telefona per convidar-la a la seva festa d’aniversari o quan respon de forma automàtica a la Mixa, la seva gateta, perquè està concentrada mirant la tele… El conte ens presenta algunes interferències que ens compliquen la comunicació, com són per exemple, els telèfons mòbils. La Berta proposa un recurs per facilitar la comunicació entre els de casa, la “Capsa facilitadora de converses”.

61T28TfL1OL._SX258_BO1,204,203,200_QL70_FMwebp_

Un amor tan grande. Raquel Diaz Reguera. Editorial Imaginarium.

Un llibre que afavoreix l’afectivitat i l’expressió de sentiments i emocions . Un llibre emotiu, on es comparen les coses més grans del món amb l’amor d’una mare, però sempre guanya l’amor de la mare. De forma divertida ensenya a demostrar els sentiments i a saber dir: t’estimo .

amor

Una mica de mal humor. Isabelle Carrier. Editorial Juventud, S.A

Quan en Pit i en Pat es coneixen, de seguida es fan inseparables. Riuen, juguen… s’entenen molt bé i creuen que si estan junts sempre seran feliços. Però, amb el temps, comencen a no estar d’acord, a donar la culpa a l’altre, i sovint s’enfaden. A poc a poc, s’instal·la una cosa que tots coneixem: el mal humor, que creix, creix… i de sobte, els separa. En aquest delicat àlbum sobre la diferència, Isabelle Carrier continua la seva exploració dels sentiments amb aquesta història de les relacions, plena d’humor. Els dibuixos i la simplicitat del text són tot un encert i en Pit i en Pat sabran trobar una solució amb molta saviesa.

una mica mal

Cuentos para sentir. Begoña Ibarrola. Editorial SM.

Aquest és un recull de contes il·lustrats que pretenen guiar el nen a través del món de les emocions i els sentiments. Divuit contes per treballar l’alegria, l’ansietat, la por, l’amor, l’empatia, l’enuig, la il·lusió, la tristesa, el rebuig, la gelosia, la vergonya, la confiança en un mateix, la solidaritat, etc …

41h9yiZZWRL._SX378_BO1,204,203,200_Més. Emily Gravett. Ed Cruïlla

Què feia el drac de Sant Jordi quan era petit? En aquesta història descobrireu com era, de ben petit, el famós drac que després segrestava princeses i escopia foc.

mes

La increïble història del nen menjaparaules. Marlet Sunyer; Jordi Sunyer. Babulinka Books

Un llibre per aprendre a expressar les emocions. Una divertidíssima i emotiva història per a que els nens aprenguin a identificar què i com els fan sentir les diferents emocions.  Què passaria si un dia un nen es mengés la paraula alegria? I la paraula por? I si decidís no menjar-se’n cap? Aquest és el punt de partida d’aquest original àlbum il·lustrat que pretén ser una eina per aprendre a expressar les diferents emocions que sentim. Un llibre per ajudar als petits lectors a precisar, concretar i poder definir els seus sentiments i així, amb llenguatge emocional, poder transmetre i entendre què succeeix en al seu interior. Un llibre molt divertit per acompanyar-vos en el bell, intens i emotiu viatge cap a l’interior dels petits i de vosaltres mateixos.

51tP6WE4uwL._SY355_BO1,204,203,200_
 Monstruo triste, monstruo feliz.  Anne Miranda (Autor), Ed Emberley (Autor) Ed. Océano Travesía

Feliços , trists , enfadats … També els monstres tenen molts sentiments ! En aquest innovador llibre desplegable, el petit lector trobarà una col·lecció d’enginyoses màscares que representen els diferents humors i sentiments que experimenten tots els monstres (i , per descomptat, també els nens!).

mon

 Si jo fos un gat. Anna Llenas (Autor), Paloma Sánchez Ibarzabal (Autor) Estrella Polar

Si jo fos un gat és una proposta divertida, a manera de joc, que permet prendre consciència de la realitat (vivències, emocions, necessitats…) de l’altre amb l’objectiu últim d’entendre’l millor.

 Com em sento a casa. Col·lecció creixo feliç. Varis autors. Estrella Polar

A casa ens sentim feliços, gelosos, estimats, enfadats, espantats… Quantes emocions! Quantes oportunitats per créixer i aprendre a relacionar-nos!

Marte el planeta rebelde. Marta Blanch. Ed. universdivers

Conte per reflexionar amb els nens sobre les conductes de rebel·lia i impulsivitat en els més petits. En aquest primer títol el planeta Mart és un planeta rebel i desobedient al que li sembla divertit o motivador molestar els seus companys espacials. El mestre Sol ja no sap què fer amb ell. Fins que l’arribada d’uns dolorosos meteorits fa que la situació canviï …

ScreenHunter_581 Jul. 17 00.34

La luna invisible.  Marta Blanch. Ed. universdivers

Conte per reflexionar amb els nens sobre les conductes de baixa autoestima. La Lluna és un personatge especial. Reservada i somiadora , necessita la protecció de la Terra i la companyia de les estrelles. Els seus ” ulls de vidre” li confereixen un mirar estrany i una alta sensibilitat cap als sorolls. Això fa que se senti diferent i li produeix una infinitat d’inseguretats i dependències. La Lluna necessitarà veure la importància d’estimar-se a un mateix.

Luna-castellano

La estrella diferente.  Marta Blanch. Ed. universdivers

Conte per reflexionar amb els nens sobre les conductes problemàtiques en un grup. L’estrella diferent és un estel una mica distret que vol anar al seu aire. Un barret calent i ple de colors és el detonant que fa que els seus companys reaccionin d’una manera inadequada i farà que la protagonista se senti cada vegada més trista i sola . Un estel molt valent aconseguirà que la situació canviï …

ScreenHunter_582 Jul. 17 00.41

Col·lecció Els contes de l’Òliver. Eumo editorial.

Uf! Quina vergonya. Esther Giménez Cruz, Lidia Carretero Alcolea, Dafne Corte Salvaña. Eumo editorial.

L’Òliver té 5 anys. És un nen divertit i alegre… i molt vergonyós. Però li agraden molt les olives i, quan en menja, guanya la seguretat i la confiança que li calen per fer tot allò que es proposa. Avui a l’escola de l’Òliver tothom està content perquè hi ha un tobogan nou al pati. Tots els nens i nenes fan cua per pujar-hi. L’Òliver també ho vol fer, però quan arriba a l’escala, algú l’aparta i li passa al davant. Llavors s’adona que la mare li ha posat olives en la carmanyola de l’esmorzar…

uf

Ei, que t’enfades? Esther Giménez Cruz, Lidia Carretero Alcolea, Dafne Corte Salvaña. Eumo editorial.

L’Òliver té 5 anys. És un nen divertit i alegre… i molt vergonyós. Però li agraden molt les olives i, quan en menja, guanya la seguretat i la confiança que li calen per fer tot allò que es proposa. L’Òliver ha arribat a l’escola i s’ha trobat que la seva amiga Martina està molt enfadada i no hi vol entrar. Ell la vol ajudar i li sembla que sap com fer-ho… però té tanta vergonya! Potser si menja olives gosarà acostar-se fins a ella.

ei

Les fades ens parlen de l’autoestima. Equipo Susaeta. Tikal-Susaeta

Un conte dolç i màgic, amb les fades com a protagonistes que serveix per treballar l’autoestima, el fet d’estimar-se a un mateix, d’acceptar-nos tal com som, de comprendre i valorar les diferències… de ser capaços de respectar-nos siguem com siguem!

fades

Educar las emociones. Amanda Céspedes Calderón. Ediciones B

Aquest llibre és una invitació a despertar aquest pou d’infinit amor que dorm en la majoria dels adults. Un llibre que busca que cada lector descobreixi, en el seu interior, aquesta gran pou d’amor i aprengui a treure’l cada vegada que haguem d’ acompanyar un nen en el seu trànsit cap a una vida adulta sana i plena .

educar emociones

¿Qué son los sentimientos? por Óscar Brenifier (Editorial Edebé).

Fer-se preguntes sobre els sentiments ens ajuda a explorar  i a no conformar-nos amb les respostes més senzilles, les que tots diuen sense pensar. Aquest llibre t’ajuda a reflexionar sobre la emocions.  Aturar-se a pensar si sentim gelosia dels nostres germans, si sentim l’amor dels nostres pares, com ens enamorem o com estimem als nostres amics … és un exercici que ens ajuda a sentir molt millor .51RjdPxaE5L._SX372_BO1,204,203,200_

L’illa de els cartes perdudes. Oriol Canosa (Autor) Mercè López (Il·lustradora) Babulinka Books

A causa de l’esclat de la Primera Guerra Mundial, l’Albert, un nen que viu a Estrasburg, és enviat pels seus pares a Isola della Cona, una illa tranquil·la allunyada dels bombardeigs i els exèrcits, on resideix el seu oncle Audubon. Lluny de casa, descobrirà què és l’enyorança, la por i l’absurditat de la guerra, però també la força de l’amistat i de la seva fortalesa interior. Una història plena d’aventures, emocions, cartes sense destí, un castell amb passadissos secrets i tot de personatges entranyables.
601727-340x340
Fonchito y La Luna. Mario Vargas Llosa (Autor), Marta Chicote Juiz (Ilustrador) Ed. Alfaguara, 2010

Apropa’t als grans autors de la literatura d’adults a través d’aquesta col·lecció d’àlbums il·lustrats per als més petits. En “El meu primer Mario Vargas Llosa” podràs viure amb el petit Fonchito les emocions del primer amor i descobrir que no hi ha res que un no pugui fer per a un ésser estimat, ¡Encara que aquest et demani la Lluna!

514E-ZkCXzL._SY462_BO1,204,203,200_

La fada menta.Gemma Lienas i Massot (Autor), Àfrica Fanlo (Ilustrador) Ed. la Galera

La fada Menta és una col·lecció de llibres per a l’educació emocional. Les històries tenen protagonistes diferents, però totes tenen un personatge en comú: la fada Menta, una fada minúscula, més petita que un gra d’arròs i verda com un pèsol, que ajuda els nens que tenen alguna preocupació, i només ells la poden veure. Els llibres de la col·lecció inclouen dues pàgines amb recomanacions per a pares i educadors.

La meitat d’en Jan. “Els nens no ploren.” “On vas, amb aquesta samarreta rosa?” Quan en Jan decideix deixar de fer coses de nena, per què es troba com si li faltés la meitat d’ell mateix?

la meitat

Música a la panxa. En Dani no hi sent, i pensa que no és normal… que no és com els altres… que no és igual. Però, és que hi ha dues persones iguals?

31NU+RWmN0L._BO1,204,203,200_

Es necessiten petons. “Petons? Carícies? Quin fàstic!” La Quica es pensa que no en necessita. La Mei li vol demostrar que sí. Com s’ho farà?

es

Mala sort o bona sort?  El dia que havia d’anar al zoològic amb l’escola, la Rita es posa malalta. Sempre té mala sort! O potser no?

mala

Ja estic! La Bel fa les coses molt de pressa i sense ganes. Per què sempre li surt tot malament? Potser cal que s’hi fixi més.

ja

Sóc un monstre. En Max ho trenca tot, fa mal als altres… És un monstre, com li diuen que és? Fins i tot ell mateix s’ho comença a creure…

soc

Un mirall al cor. En Pau vomita gairebé cada dia. De debò li fa mal tot el que menja… o potser és que li passa alguna altra cosa?

un

No et vull veure mai més. Isabel Abedi i Silvio Neuendorf. Editorial Joventut

L’Aneguet i el Cabrit s’han enfadat a l’escola. Tots dos tenen un punt de vista diferent de la situació però finalment aconsegueixen resoldre el conflicte. Aquest conte es pot començar a llegir per un o altre cantó (davant o darrere). En funció per quin comencem, podrem llegir la versió d’un o altre protagonista.

84-261-3304-5contr

Pessigolles per al cor. 10 contes per aprendre a ser feliç. Conangle, Maria Mercè; Soler, Jaume; Llorens, Ester.  Parramon edicions

A tots ens agraden les pessigolles. Pessigolles als braços, als peus, a la panxa? Però sabeu que el cor també té pessigolles i li agraden amb delit ? Les pessigolles aconsegueixen encendre els cors més apagats. Però no oblideu que, per fer feliç, el vostre cor, hi heu de posar moltes ganes i imaginació. Aquí teniu algunes idees: Voleu saber com es juga a contagiar somriures? Us agradaria tastar la truita de fils de colors que ajuda a recuperar les pessigolles? I provar de fer melmelada per fer més dolços els moments tristos? No dubteu ni per un moment a regalar pessigolles al vostre cor i al dels altres. El que es dóna és el que es rep, així que no hi ha millor regal que dir-li a algú: porto una pessigolles per a tu!

61jf4+4nNSL._SX431_BO1,204,203,200_

 

Els contes són una eina molt útil per treballar amb els infants. A partir dels contes poden verbalitzar les seves emocions i sentiments. És un molt bon punt de partida per iniciar debats interessants amb els teus alumnes o amb els teus fills.

 

Coneixes algun altre conte interessant per treballar les emocions? Recomana’l als comentaris. Moltes gràcies 😉

 

Comparteix

24 thoughts on “Contes imprescindibles per treballar les emocions II

 1. Quina feinada Nati!
  Prenc nota dels teus suggeriments. Estic segura que em seran molt útils per comprar els meus regals de Nadal i Reis. De passada, passaré una estona distreta fullejant contes per triar i remenar.
  Gràcies per compartir-ho!

  • Hola Maria Dolors,

   Moltes gràcies a tu per llegir l’article i per escriure el comentari.

   Estic segura que gaudiràs molt fullejant i remenant els contes. Actualment podem trobar molts bons contes a les llibreries i biblioteques, és una plaer!

   Seguim en contacte 😉

 2. Hola Nati!
  mil gràcies cada vegada que penges quelcom sempre molt interessant!
  Et volia dir un conte que a mi em funciona molt per treballar l’empatia, la rabia i el desconcert.
  TÍTOL: No et vull veure mai més
  AUTOR I IL·LUSTRADOR: Isabel Abedi i Silvio Neuendorf
  EDITORIAL: Joventut
  Una abraçada
  Dolors

  • Hola Dolors,

   Moltes gràcies per la teva recomanació, ja l’he afegir a l’article.

   El buscaré per llegir ja que no el conec!

   Ànims en la recta final del trimestre.

   Seguim en contacte 😉

 3. Moltes gràcies per la feina que fas i compartir-la amb nosaltres. M’ agraden moltíssim els teus articles i els trobo molt útils!

  • Hola Roser,

   T’agraeixo molt les teves amables paraules!

   Espero que els contes et puguin ser útils!

   Ànims en la recta final del trimestre.

   Seguim en contacte 😉

 4. Moltes gràcies Nati, un altre article ben interessant i que aprofitarem tant a casa com a l’escola. Ja tinc feina aquests dies buscant i mirant aquests llibres tan recomenables que has proposat.
  Felicitats pel teu treball!
  Raquel

  • Hola Raquel,
   Moltes gràcies per les teves amables paraules. Espero que gaudeixis buscant i mirant contes 😉
   Ànims en la recta final del trimestre.
   Seguim en contacte 😉

  • Hola Mireia,
   Espero que el recull et sigui útil 😉
   Ànims en la recta final del trimestre.
   Seguim en contacte 😉

 5. Moltes gràcies per la feinada Donen ganes de llegir-los tots. Segur que son una eina molt bona per comentar amb els nens.

  Bones festes com sempre un gran article

  • Hola Mª Antonia,

   Moltes gràcies a tu per les teves amables paraules!!

   Ànims en la recta final del trimestre 😉

 6. Nati, moltes gràcies per la informació!! anirà molt bé a l’hora d’escollir un bon conte!
  Jo conec un conte que és diverit i treballa totes les emocions. És un recull de 10 contes que es diu “Pessigolles per al cor, 10 contes per aprendre a ser feliç”, de l’editorial Parramon. Els autors són Mercè Conangla i Jaume Soler.

  • Hola Meritxell,

   Moltes gràcies per la teva recomanació. No el coneixia!!! Ja l’he afegit a la llista 😉
   El buscaré! Moltes gràcies.
   Ànims en la recta de final de trimestre 😉

 7. Hola Nati,
  Uns contes molt interessants per llegir-los a l’aula i poder extreure les emocions dels infants i també les dels fills.La meva filla és diu Berta i farem que els Reis li portin uns quants.
  Moltes gràcies.
  BON NADAL !!
  Esther

  • Hola Esther,
   Moltes gràcies per les teves amables paraules. Jo també sóc mare i els explico molts contes a les meves filles!
   Nosaltres també en demanarem als reis mags 😉
   Ànims en la recta final del trimestre.
   Seguim en contacte

 8. Hola!!! Us recomana Què m’està passant?
  És la pregunta que ens fem quan sentim quelcom per primera vegada o no sabem reconèixer allò que sentim. Aquest llibre ens parla d’emocions quotidianes com la ràbia, la vergonya o la por, des del punt de vista de qui les està sentint i hi reflexiona. Els sentiments prenen forma amb les cançons de Marc Parrot (el llibre inclou el CD) i les il·lustracions d’Eva Armisén reunides per descriure situacions que els nens i els pares identificaran ràpidament, i donaran peu a converses sobre les pròpies experiències.
  És genial, l’hem treballat a classe i els ha agradat molt, tant les il.lustracions com les cançons. Preciós àlbum il.lustrat.

 9. Hola

  Aquest material sembla força interessant, hi ha molt per llegir i sembla molt bo. Crec que es força enriquidor estar bé emocionalment, és la clau per aprendre qualsevol disciplina i ser feliç , primer amb tu mateix, per tot seguit ser ho amb els altres. La qualitat de vida és immensament gratificant. Vull aprofundir ja que faré molt millor la meva tasca de docent, els fruits a la llarga seràn molt positius ….

  • Hola Sònia,

   Moltes gràcies per llegir l’article i per escriure el comentari!

   M’ha agradat molt la teva frase “ser feliç, primer amb tu mateix, per tot seguit ser-ho amb els altres. La qualitat de vida és immensament gratificant”. Hi estic totalment d’acord!!

   Gaudeix d’un bon tercer trimestre.

   Seguim en contacte 😉

 10. Enhorabona Nati pel Blog, m’han agradat molt les teves recomanacions i a la vegada m’ha sigut útil per acabar d’escollir el conte per aquest Sant Jordi. Segur que et seguiré!!
  Desitjo que et vagi molt bé.

  • Bon dia Roser,

   Moltes gràcies a tu per llegir els articles, per fer-ne ús i per escriure el comentari!!!

   Família gaudiu d’un molt bon Sant Jordi!!

   Una abraçada 😉

 11. Voldria conéixer algun llibre per explicar al meu fill que és adoptat i quant me l’estimo.
  Moltes gràcies.

 12. Bon dia Nati,

  Una llista excepcional! realment conec alguns i són petits tresors! Gràcies per compartir-los!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *