Els primers dies d’escola són dies en els quals els infants es retroben amb els companys/es. Cal aprofitar aquests primers dies d’escola per potenciar que els alumnes es coneguin més, per crear un clima agradable a l’aula i per cohesionar el grup.
En aquest article he recollit un seguit de dinàmiques que poden ser molt útils per dur a terme amb els infants les primeres setmanes d’escola.
Espero que el recull de dinàmiques et sigui útil i les puguis gaudir amb els teus alumnes. Bon inici de curs 😉
Si vols descobrir més dinàmiques, a Docents.cat trobaràs un recull amb 30 dinàmiques d’inici de curs En les activitats es concreten: objectius, edat, espai, durada, material i desenvolupament.
Recull de dinàmiques:
- La cistella de fruita
El docent convida als infants a seure formant un cercle amb cadires. Cal posar tantes cadires com participants hi ha menys una. Un infant voluntari es col·loca dret en mig del cercle. El docent designa cada infant el nom d’una fruita. Per exemple: poma, taronja, pera, plàtan, maduixa, meló… Aquests noms els repetirà diverses vegades, assignant la mateixa fruita a diversos infants. L’activitat consisteix que el docent anirà narrant una història inventada. Cada vegada que el docent anomeni una fruita, els infants que han rebut aquest nom, han de canviar de cadira. En canviar de cadira, l’infant que en iniciar el joc estava dret, buscarà una cadira per seure. Cada vegada que els infants sentin el nom de la seva fruita correran a canviar de lloc per no quedar-se sense cadira. Si en el relat apareix la paraula “cistella” tots els infants alhora hauran de canviar de cadira. La dinàmica es repetirà unes quantes vegades fins que totes les fruites hagin sigut anomenades.
- Troba la parella
Per jugar a aquest joc cal preparar uns fragments de papers amb diferents noms d’animals que tinguin un so fàcil de representar. Cal escriure els mateixos animals en dos fragments de paper. Aquests animals poden ser: vaca, porquet, gallina, cavall, ànec, gos, gat… Donem un paper a cada infant. Els demanem que mirin l’animal que els ha tocat sense ensenyar-lo als companys. Després demanem als nens/es que es moguin lliurement per la classe representant el so del seu animal. Els infants hauran d’escolta i descobrir la seva parella. Un cop les parelles es troben intercanviaran els noms i alguna informació sobre ells. Per exemple: el meu esport preferit és… , m’agrada molt…., tinc un gos que es diu…, de gran m’agradaria….
- Els dos cercles
Per dur a terme l’activitat cal que els infants agafats de la mà formin dos cercles, un dins de l’altre. Cal disposar d’un reproductor de música. Quan la música sona, els dos cercles començaran a girar. Quan s’atura la música els alumnes queden un davant de l’altre. Un cop aturats, cada parella haurà de presentar-se i donar resposta a una pregunta que es platejaran mútuament. A continuació, la música tornarà a sonar i els cercles giraran. Es repetirà el mateix procés unes quantes vegades.
- Teranyina de llana
Els infants es col·loquen formant una rotllana. Per poder fer l’activitat es necessita un cabdell de llana. Comença un infant tenint el cabdell de llana a la mà. Aquest infant diu el seu nom, el seu esport preferit i una cosa que li agradi molt. Un cop hagi parlat llença el cabdell de llana a algun company/a. Aquest repetirà el mateix procés i llençarà el cabdell de llana a un altre company/a. Es farà així successivament fins que tots els nens/es de la classe hagin pogut parlar. En passar-se el cabdell de llana es formarà una teranyina. Finalment caldrà desfer aquesta teranyina fent el procés invers. Els infants aniran dient alguna cosa que no els agradi i aniran desfent la teranyina.
- Qui falta?
Els infants formen un cercle tancat. Es deixen anar de la mà i tots tanquen els ulls. El/la mestre/a tocarà el cap a algun dels infants de la classe. En ser tocat, aquest amb molt de silenci sortirà del grup. Amb els ulls encara tancats, es demanarà als companys que facin un petit pas endavant per tal de dissimular l’espai buit de l’infant que ha sortit. Seguidament es demanarà als infants que obrin els ulls i intentin identificar quin infant creuen que ha abandonat el grup.

- El director/a d’orquestra
Per dur a terme aquesta activitat els infants s’asseuen en cercle. Un dels infants, es pot escollir a l’atzar o demanar un voluntari, surt de la classe uns minuts. Mentre el company/a està a fora de la classe s’escull un infant que serà el director de l’orquestra. Aquest infant farà moviments i tots els altres l’hauran de seguir. Demanem a l’infant que està a fora de l’aula que entri. En el moment que aquest nen/a entri a l’aula el director ja ha començat a fer moviments i els seus companys/s l’estan imitant. Els infants aniran canviant els moviments seguint el director d’orquestra i el nen/a que ha entrat haurà de descobrir qui és el director.
- La pilota preguntaire
Per fer aquest joc cal que els nens/es es col·loquin formant una rotllana. Necessitarem una pilota i un reproductor de música. L’activitat consisteix en què els infants, en sentir la música, faran rodar la pilota cap a la dreta. Cal que la facin moure de pressa sense que els caigui a terra. Quan la música pari, la pilota s’haurà d’aturar. El nen/a que en aquell moment tingui la pilota haurà de respondre tres preguntes que li formulin els seus companys/es. Es farà el joc tantes vegades com sigui necessari fins que els toqui la pilota a tots els nens i nenes del grup.
- Qui ha canviat de lloc?
Per dur a terme l’activitat cal que els infants es col·loquin en rotllana. Tothom ha de mirar bé on estan asseguts els companys/es. Demanem a un infant que surti de l’aula o s’amagui un moment. El/la mestre/a assenyala a dos infants que amb silenci es canviaran de lloc. Es demana que torni al company/a que ha sortit de l’aula o s’ha amagat i li demanem que endevini qui són els nens/es que s’han canviat de lloc. Seguim aquesta dinàmica fins que tots els nens/es de la classe hagin pogut fer alguna d’aquestes accions: endevinar o canviar de lloc.
- El naufragi
Cal buscar un espai ampli i sense obstacles per fer l’activitat. Expliquem als infants que representaran navegants que viatgen en un gran vaixell. Dibuixem a terra 3 o 4 cercles petits fets amb guix o cinta aïllant. Expliquem que el vaixell està a punt de naufragar i que hauran de pujar als bots per poder-se salvar. El moderador/a dirà les condicions que han de tenir per pujar a cada bot: una persona ha de portar alguna cosa de color vermell, hi ha d’haver el mateix nombre de nens que de nenes…, Un cop els infants s’hagin distribuït en els diferents bots els demanarem que es presentin, que inventin un nom pel seu bot, que pensin un objecte que vulguin tenir en un naufragi, que pensin quina cosa els agradaria fer en arribar a una illa. Posteriorment tots els grups comparteixen els acords que han pres.
- Els avions de paper
Per fer aquesta activitat cal donar a cada infant un full de paper i un retolador. Demanem als nens/es que sota el paper escriguin el seu nom i formulin dues preguntes, per exemple: quin és el teu animal preferit? Quin esport t’agrada més? Quin és el teu menjar preferit? On t’agradaria viatjar?… Després demanem als infants que facin un avió amb el full de paper. Si no saben fer un avió, els podem donar un model de com fer-lo, com per exemple aquest:
Un cop els infants hagin elaborat els avions, els demanem que els llencin tots alhora per la classe. Cada nen/a agafarà un avió i els tornarem a llençar per tal que quedin ben barrejats. Podem llençar-los uns quants cops per generar un ambient divertit a la classe. Després d’aquest període, els demanem que cada infant n’agafi un (que no sigui el seu). En agafar-lo cal que llegeixi el nom i busqui el company/a a qui pertany l’avió. En trobar-lo li formularà les preguntes anotades a la part posterior del full. Finalment cada participant presentarà davant de tota la classe el company/a que li ha tocat.
- El nom quilomètric
Per fer aquesta activitat els infants seuen formant una rotllana. Comença un dels infants dient el seu nom. El següent assegut a l’esquerra dirà primer el nom del seu company i després el seu. El tercer infant dirà primer el nom dels seus companys i després el seu. Se seguirà fent així successivament fins que tots els infants hagin dit el nom dels seus companys i el seu. Els noms caldrà dir-los tots seguits i el màxim de de pressa possible.
- Les quatre cantonades
Per dur a terme aquesta activitat cal que cada infant tingui un full de paper i un llapis. Es demana als infants que formin una creu per dividir el full en quatre parts. A la cantonada inferior dreta se’ls demana que escriguin algun tipus d’informació personal, com per exemple: l’edat, la data de naixement, l’horòscop… A la cantonada superior dreta se’ls demana que escriguin allò que més els agrada. A la cantonada superior esquerra escriuen alguna cosa que no els agrada. Finalment a la cantonada inferior esquerra se’ls demana que escriguin alguna cosa que voldrien que els passes al llarg del curs. Per acabar, els infants comparteixen amb els seus companys/es el que han escrit en els seus papers perquè els altres els coneguin.
- En fila índia
Per realitzar l’activitat cal dibuixar una línia a terra amb guix o cinta adhesiva. Demanem als infants de la classe que s’hi posin a sobre. Un cop els infants estan col·locats, els anirem demanant que s’ordenin de diferents maneres: per ordre alfabètic, per alçada, per data de naixement… Els infants hauran d’anar parlant entre ells i organitzar-te per poder saber a quin lloc s’han de col·locar. Per desplaçar-se hauran de caminar per sobre de la línia i caldrà que s’ajudin uns als altres. Es pot donar un temps per col·locar-se i posteriorment es comprovarà si els infants estan ben col·locats.
- La banderola
Durant uns breus minuts demanem als infants que reflexionin i s’observin a ells mateixos. Cal que pensin en el que els agrada, les seves qualitats, qui són ells, què els agradaria destacar d’ells/es mateixos/es… Posteriorment donem a cada infant una banderola en la qual hauran d’escriure informació que parli d’ells. La informació que poden escriure pot ser: vaig néixer el dia …, el meu color preferit és … el meu animal preferit és …, les meves aficions són …, em surt molt bé …., el meu menjar preferit és …, m’agrada molt … Un cop tinguin la informació escrita a la banderola, els demanem que facin un autoretrat. Per acabar recollim les banderoles i les posem totes en una caixa. El/la mestre/a agafa una banderola, l’ensenya i llegeix la informació que hi ha anotada. Els infants han d’endevinar a quin company/a pertany. Les banderoles les podrem penjar a la classe per decorar.
- T’agraden els teus veïns
Per fer aquesta activitat, cal que els infants s’asseguin en rotllana. El mestre/a començarà el joc apropant-se a un infant per preguntar-li: “T’agraden els teus veïns?”
Si la resposta és NO, la persona en qüestió haurà de dir el nom de les persones que li agradaria que vinguessin a ocupar els llocs dels seus actuals veïns de la dreta i de l’esquerra, mentre que aquests hauran d’abandonar el seu lloc, que intentaran ocupar els veïns escollits. Durant el canvi de llocs, les persones que s’han quedat sense lloc intentaran buscar un lloc per seure.
Podem complicar el joc. Si la resposta és SÍ, tot el grup girarà un lloc a la dreta. A mesura que el joc avanci, es complicarà més perquè quan algú torni a dir Sí, el grup girarà un lloc a l’esquerra.
Quan s’escolti el tercer Sí (no importa que siguin dits per diferents persones) es giraran dos llocs a la dreta. Al quart, dos a l’esquerra, i així successivament. Després de cada pregunta, la persona que es queda lloc continua el joc.
El podem simplificar per infantil “Em canvies el lloc?”: Un infant s’aixeca i li pregunta a un altre -Marc/Aina em canvies el lloc? Si aquest/a diu que si, s’aixeca i li cedeix el lloc, llavors el que s’ha aixecat, anirà a preguntar a un altre company/a el mateix, fins que tothom ha canviat de lloc. És un joc de coneixença molt útil per aprendre els noms dels nens i nenes de la classe.
- Descobrim informació
Per fer aquesta activitat, cal que cada infant tingui un full en blanc. En el full de paper, a la part superior, cal escriure el seu nom. Cal enganxar els fulls amb cel·lo o blu-tack per diferents llocs de la classe. Per realitzar l’activitat cal disposar d’un reproductor de música. Quan la música sona els nens i nenes es mouran lliurement per la classe i buscaran algun company/a amb qui parlaran per obtenir el nombre més gran d’informació possible (edat, aficions, gustos …). Quan la música deixi de sonar, han de buscar el paper de l’infant amb què han estat parlant i afegir tota la informació que han descobert. Quan torni a sonar la música es repeteix el mateix procés amb un altre company/a. Seguirem el mateix procés fins que veiem que tots els fulls estan complets. Per finalitzar l’activitat posarem en comú la informació que hem descobert de cada nen/a.
- Endevina “Qui és?”
Per dur a terme l’activitat cal que cada infant disposi d’un full de paper. En aquest full els infants faran un dibuix per representar-se a ells mateixos. A sota del dibuix, anotaran tres qualitats que els defineixen. És important que els infants s’adonin que tots posseïm bones qualitats i destreses. Un cop els infants han escrit les seves qualitats i han fet el dibuix, recollim tots els fulls. Barregem els diferents fulls i n’escollim un. Ensenyem a tots els nens/es de la classe el dibuix i llegim les tres qualitats que hi ha apuntades. Els infants han d’intentar endevinar de quin company/a es tracta.
- Les vacances
Donem un fragment de paper a cada nen/a de la classe. Acordem que en el paper escriurem tres coses que han fet en les vacances. Podem posar coses com: He ant de càmping, he fet un viatge a Londres, he anat a un parc d’atraccions molt divertit, he pescat un cranc, he construït una cabana … Donem uns minuts perquè els infants escriguin i posteriorment recollim tots els papers. Els papers els posem en una caixa i el/la mestre/a, a l’atzar, n’escull un i el llegeix. Els infants han d’escoltar i descobrir a quin company/a pertany.
- Fem d’actors
En aquesta activitat es vol gaudir i potenciar que els infants es deixin anar. Els nens/es aniran sortint un a un davant dels companys i representaran mímicament alguna cosa. Es pot representar diferents categories: animals, accions, oficis, objectes, personatges, pel·lícules … Les categories es concretaran amb els infants depenent de la seva edat. Els infants en sortir davant dels companys es presentaran i faran la seva representació. El grup intentarà endevinar què està representant.
Espero que aquestes dinàmiques et siguin útils i que els infants les puguin gaudir molt!!
Si coneixes alguna altra dinàmica que creguis que pot ser útil, comparteix-la afegint un comentari. Moltes gràcies 😉
Gaudeix d’un bon inici de curs!!
Hola Nati!
Moltes gràcies per compartir! Són molt pràctics!
Tinc un dubte, l’activitat “avió de paper” no s’acaba d’entendre… formulen preguntes, fan l’avió de paper, i després?
Moltes gràcies!!
Roser
Hola Roser,
Moltes gràcies per escriure’m i fer-me adonar de l’error. Efectivament la dinàmica de l’avió no acabava, m’havia descuidat d’escriure el final.
Espero que ara s’entengui bé l’activitat.
Moltes gràcies!!!!!!
Ànims en l’inici de curs.
Seguim en contacte,
Nati
i moltes gràcies per compartir aquestes dinàmiques. Algunes les sabia , però d’altres no, en posaré alguna en pràctica.
Bon dia Laura,
Si coneixes alguna dinàmica que no surt a l’article afegeix-la fent un comentari.
Moltes gràcies i bon inici de curs 😉
Seguim en contacte.
Nati
Mil gràcies!!
Moltes gràcies a tu Judit,
Espero que les dinàmiques et puguin ser útils i que els infants gaudeixin molt.
Bon inici de curs 😉
Nati
Moltes gràcies! 🙂
Hola Susana,
Moltes gràcies a tu!!
Espero que les dinàmiques et siguin útils i que gaudeixis d’un molt bon inici de curs.
Seguim en contacte.
Nati
Gràcies. Algunes les podem fer també a secundària. 😃
Hola Adriana,
Perfecte, molt contenta de saber que us pot ser útil per secundària!!!
Espero que les pugueu gaudir.
Bon inici de curs.
Nati
Molt interessant i útil, gràcies.
Però, atenció a l’ortografia: vot o més aviat bot?
Hola Teresa,
Moltes gràcies per fer-me adonar de l’error, ho reviso i passo el text pel corrector, però sempre se m’escapa alguna errada. Mil gràcies.
Si en un futur en detectes alguna altra, m’anirà molt i molt bé si em pots avisar 😉
Moltes gràcies.
Bon inici de curs.
Nati
Quin pila de dinàmiques! Gràcies oer compartir-les! 😉
Hola,
Moltes gràcies a tu, espero que els infants les gaudeixin molt!!
Seguim en contacte 😉
Nati
Hola Nati,
M’encanten aquestes dinàmiques! Crec que són una idea genial per començar els primers dies de classe i avançar en conèixer-se, estimar-se, confiar, comunicar-se i arribar a cooperar per treballar junts i ser capaços de resoldre els conflictes.
Jo me les apuntaré per treballar amb els claustres de “profes”
Bon començament!
Hola Mar,
Quina gran proposta, treballar alguna de les dinàmiques amb el claustre!! Molt bona idea!! Segur que ajudarà a cohesionar l’equip de mestres. Espero que les pugueu gaudir.
Bon inici de curs!!!!
Nati
La dels avions l hem fet al claustre a l inici del curs! Les preguntes anàven wn un full a part. Va ser molt xulo!
Hola Maria,
Què xuloooo!!!! No pensava que es pogués aplicar al claustre,genial!!!! 😊
Bon inici de curs.
Nati
Moltes gràcies!
Volia idees i m’has ajydat molt.
Endavant!
Isabel
Hola Isabel,
Perfecte!!!! Espero que et siguin molt útils!!
Bon inici de curs 😉
Nati
Demà provaré la dinàmica de l’avió a la meva tutoria de 3r d Primària, segur que serà un èxit! A la tarda ho repetiré en un grup complicadet de 1r d’ESO. Us ho explico demà! Moltes gràcies Nati!
Bon dia Ramon,
Perfecte!!! Ja tinc ganes de saber com ha funcionat la dinàmica i si els dos grups han gaudit de l’activitat!!!
Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres.
Bon inici de curs 😉
Nati
Hi ha dos llibres molt interessants sobre dinàmiques de joc, per si algú o alguna encara no els coneix. Són de l’Editorial Catarata, serie EDUPAZ
“La alternativa del juego 1”
“La alternativa del juego 2”
Espero que us sigue de profit!!
Bon dia Santi,
Moltes gràcies per la teva aportació!!! Els buscaré per fer-hi una ullada, segur que ens aniran bé 😉
Gaudeix d’un bon curs.
Nati
Moltes gràcies Nati!!! Com sempre, tots els teus recursos són molt útils.
Els compartiré amb els meus companys.
Bon inici!!!!😘😘💞
Hola Susanna,
Moltes gràcies per escriure el comentari 👏👏👏
Molt i molt contenta de saber que les dinàmiques t’agraden, espero que les pugueu gaudir 😉
Bon inici de curs 😊
Nati
Gràcies per compartir aquests recursos, treballo en el lleure educatiu i sé que els farem servir…
Hola Sandra,
Perdona el retard en respondre’t el comentari, em vaig despistar.
Moltes contenta de saber que les dinàmiques us poden ser útils 👏👏👏
Bon inici de curs 😊
Nati
Moltes gràcies Nati per compartirles i ajudarnos a tindre una tornada feliç amb els nostres alumnos.
Que et baja tot bé !
Hola Glòria,
Perdona que ara he vist que no et vaig respondre, ho lamento.
Moltes gràcies per escriure el comentari 👏👏👏
Molt i molt contenta de saber que les dinàmiques t’agraden, espero que les pugueu gaudir 😉
Bon inici de curs 😊
Nati
Hola Nati! Gràcies per totes les propostes del llistat; treballo a infantil i algunes són factibles i altres es poden adaptar a l’edat o fer-les amb un grup més petit de nens…
T’explico algunes dinàmiques que a mi també em funcionen amb nens i nenes més petits:
– El joc del detectiu: Un nen/a fa de detectiu i s’espera fora e la classe, d’esquena o amb els ulls tapats, mentre la mestra fa amagar un altre company de la rotllana. El detectiu ha d’endevinar qui ha desaparegut. Si cal se li poden anar donant pistes per ajudar-lo (és una nena, porta la bata vermella, seu a la taula…).
– La capseta de les cançons: La mestra ha de tenir vàries capsetes on posar objectes o dibuixos que els alumnes puguin relacionar amb una cançó que han après. Un nen/a obre una de les capsetes i diu què hi ha i a quina cancó es pot referir (ex: troba un cigró, cançó del cigró petit; el dibuix d’un escarabat, la cançó de l’escarabat bum-bum,…) I després la canta, o si li fa vergonya , la canten tots plegats.
També es pot taral·lejar, i a veure si els companys endevinen de quina cançó es tracta (si els nens/es són més grans). I seguim obrint capsetes..
– L’objecte desaparegut: Al mig de la rotllana la mestra demana a diferents alumnes que vagin posant objectes de la classe. Després de deixar que hi parin atenció uns segons, la mestra tapa els objectes amb una capsa, tros de roba,…, i demana a tothom que tanqui els ulls. Amaga un dels objectes i han d’endevinar de quin objecte es tracta.
– El joc dels disbarats: Un alumne ha d’endevinar què ha canviat de l’aspecte inicial dels seus companys asseguts en una rotllana (un nen posa’t d’esquena, un nen sense sabates, dos nens que s’han canviat la bata, un nen que li hem dibuixat un bigoti, un nen despentinat,…)
Hola Alba,
Moltes i moltes gràcies per compartir tantes dinàmiques, t’ho agraeixo MOLT 👏👏👏
Perdona que ara he vist que no et vaig respondre el comentari, ho lamento em vaig despistar.
Estem en contacte 😉
Bon inici de curs 😊
Nati
Moltes gràcies!!! malauradament moltes d’aquestes dinàmiques no es podran fer amb les restriccions sanitàries imposades degut a la situació actual, però segur que algunes les miraré d’adaptar, encara que perdin el. caràcter tan lúdic. Gràcies de nou.
Hola Francina,
Com dius, la situació actual és molt complexa i caldrà adaptar les activitats a les necessitats de cada classe i cada escola.
N’hi ha que no cal que els infants interactuïn ni que hi hagi massa moviment a l’aula per evitar riscs.
N’hi ha que els infants cal que es col·loquin en rotllana que podríem fer en un lloc obert i deixant més distància entre els infants.
Espero que et siguin útils i ànims en l’inici de curs.
Nati
Moltes gràcies per aquestes bones idees per començar el curs.
Bon inici de curs.
Hola Mireia,
Un plaer poder compartir.
Perdona que ara he vist que no t’havia respost el comentari, em sap greu, em vaig despistar.
Molt i molt contenta de saber que les dinàmiques t’agraden, espero que les pugueu gaudir 😉
Bon inici de curs 😊
Nati
Moltes gràcies!
Hola Montserrat,
És un gran plaer poder compartir.
Ànims i bon inici de curs 😉
Nati
Moltes gràcies Nati,
Cada curs faig servir alguna de les teves dinàmiques i em funcionen!!
Hola Montse,
Moltes gràcies per escriure el comentari 👏👏👏
Molt i molt contenta de saber que les dinàmiques et funcionen, espero que les pugueu gaudir 😉
Bon inici de curs 😊
Nati
Hola a tothom,
Nati, moltes gràcies per totes aquestes dinàmiques. Aquest curs agafo un grup nou i dedicaré la primera setmana a conèixer-nos i les teves propostes m’ajudaran molt.
Bon curs a tothom, tranquil i ple de rialles
Hola Eva,
Espero que aquest recull de dinàmiques et pugui ser útil i que possibiliti que els infants es coneguin més i que es generi un ambient agradable a l’aula 😉
Moltes gràcies per escriure el comentari, t’ho agraiexo MOLT!
Gaudeix d’un molt bon curs 😉
Estem en contacte 😘
Nati
Moltes gràcies Nati!
Molt interessant aquest recull de dinàmiques. L’he compartit amb el meu Claustre.
Em seran ben útils. Ja penso en la que faré el primer dia de curs.
Un bon curs per a tu també.
Una abraçada,
Cristina G
Hola Cristina,
Molt i molt contenta de saber que el recull de dinàmiques us pot ser útil 👏👏👏
Moltes gràcies per escriure el comentari, t’ho agraeixo molt 😊
Gaudeix d’un bon inici de curs 😉
Una abraçada 😘
Nati
Mil gràcies Nati!!😃
Hola Coia,
Molt i molt contenta que t’agradi l’article 👏👏👏
Espero que gaudeixis d’un molt bon curs.
Estem en contacte 😉
Una abraçada 😘
Nati
Moltes gràcies pel recull de dinàmiques, ben segur ens serà molt útil.
Bon inici de curs.
Marga
Hola Marga,
Moltes gràcies per escriure el comentari, t’ho agraeixo MOLT 👏👏👏
Espero que les dinàmiques us siguin útils i les pugueu gaudir amb els alumnes 😃
Gaudeix d’un bon inici de curs 😉
Estem en contacte 😘
Nati