Sobre mi

Em dic Nati Bergadà, vaig néixer a Molins de Rei (Baix Llobregat) i visc a Sant Julià de Vilatorta, un petit poble de poc més de 3.000 habitants a la comarca d’Osona. Tinc tres filles, la gran té 11 anys, la mitjana 10 i la petita 6.

foto (2) (1)

Sóc mestra d’educació especial per la Universitat de Vic (UVic) i Llicenciada en Psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Màster en innovació educativa (Innovació en Didàctiques Específiques) en l’especialitat de ciències per la UVic.

Fa 14 anys que treballo com a mestra al departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya. En aquests anys he pogut treballar en escoles molt diverses, com a tutora i com a mestra d’educació especial: escola d’educació especial (CEE), escola ordinària com a especialista i com a tutora, aula d’acollida, escola per projectes, escola rural, USEE i institut.

També sóc formadora de mestres amb el CIFE (UVic), imparteixo el curs El Treball per Projectes en l’Educació Primària.

Amb moltes ganes de lluitar per renovar l’escola i convençuda que la innovació educativa és la clau per adaptar l’escola als grans canvis socials del moment.

 

Pots llegir alguns dels meus aricles:

20 idees clau per construir l’escola del Segle XXI

L’escola que somio…. l’escola que vull

15 avantatges indiscutibles de treballar per projectes

27 canvis clau per iniciar el treball per projectes

Treball per projectes: cas pràctic explicat pas a pas

 

Soc una entusiasta de les noves tecnologies i de la seva aplicació a l’aula. M’agrada molt treballar per projectes i  motivar els alumnes perquè sentin curiositat i vulguin aprendre. També soc una gran defensora del treball emocional amb els infants.

Actualment, treballo per projectes a l’escola El Despujol de Les Masies de Voltregà.

 

Projectes actuals:

 

Blog personal Natibergada.cat.

Aquest blog està dedicat a l’educació, la meva gran passió. L’objectiu d’aquest blog és donar suport als mestres i impulsar la innovació educativa. Actualment compta més d’11.000 subscriptors.

 

Editorial educativa.

Autora i directora del projecte educatiu “El bosc de Lem”. Un recurs educatiu que conté 180 sessions per treballar les emocions i els valors en les diferents etapes educatives. www.lemweb.cat/

Autora de l’agenda de les emocions de l’editorial Llunna.

 

Web Més Recursos Educatius.logo_quadrat

Una pàgina web (Mésrecursoseducatius.com) adreçada als mestres per compartir recursos educatius.  Un projecte que va arrencar el 2010 i que recull gran quantitat de recursos educatius organitzats per àrees i cicles. Un web sense afany de lucre al servei de tothom.

 

Si vols contactar amb mi, aquest és el meu correu electrònic: natibergada@gmail.com

També pots seguir-me a Twitter, Linkedin i a Google+

Moltes gràcies. Seguim en contacte 😉